”Vilken bra musik det var!”

 

Det som många kommer ihåg från en lyckad fest är maten så klart men med bra musik blir det alltid lyckat.

 

Vad är då bra musik?

 

Självfallet musik som åskådarna/gästerna vill höra. Det finns massor av duktiga band men hur många av dom har förmåga att anpassa låtval till dem de spelar för?

 

”No Fingers Crossed” består av Sveriges bästa musiker inom sina respektive instrument. De har tillsammans mer än 120 års erfarenhet och har kompat och spelat med allt och alla. De har turnerat samtliga år med Rhapsody in Rock över världen (du har säkerligen sett dem på TV eller kanske ”live” flera gånger) men de har också en egen sättning där de i full frihet spelar högenergisk musik med allt från Beatles till de senaste rocklåtarna. AC/DC, Stones, Nirvana, Springsteen är några av de som står på programmet. Även de absolut senaste rockhitsen dyker upp. Det är inte bara ”tajt”, det är också lysande solon som ni kommer att märka.

 

Har ni egna önskemål om låtar fixar de självfallet dessa också!

 

No Fingers Crossed är vana att spela överallt och i alla lokaler och miljöer. Bröllop, årsfester, företagsevent, personalfester, privata fester, mässor, mingelmusik, allt du tänkas kan fixar No Fingers Crossed.

 

No Fingers Crossed kan bokas via mail eller telefonsamtal enligt uppgifter nedan.

No Fingers Crossed kan bokas via 3 G Event

info@tregevent.se eller info@nofingerscrossed.se

Telefon: +46708 858986

Lasse Risberg

Bas och sång

Lasse Wikström och Michael

Nilsson,  Gitarr och sång

Roine Johansson

Trummor

”These guys can play!”

You need to upgrade your Flash Player.